• Chik Hårstudio

    Vi er en gjeng sprudlende jenter som ønsker deg velkommen til
    Chik Hårstudio

Våre ansatte

FRISØR/EIER/DAGLIG LEDER

Sharon Shahidi

Jeg startet Chik i 2003 i en alder av 24. Jeg har masse erfaring som frisør og mange faste kunder som har fulgt meg i mange år. For meg er ikke frisørfaget bare en jobb, men en livsstil. Velkommen

Katherine Ytala/NEGLEDESIGNER

Katherine er en flink negledesigner, effektiv, snill og gøyal dame! Hun har mange års erfaring Hun driver selvstendig/leier seg inn .

 Lisa Sabina Fossen/FRISØR

Jeg har jobbet som frisør i snart 9 år, og elsker yrket mitt. Jeg er en sosial og omgjengelig person som tar godt vare på kundene mine. Jeg liker å følge de nye hårtrendene, og klipper og farger både menn og kvinner. Gleder meg til å gjøre deg ny!
Lisa driver selvstendig/leier seg inn

Jeg er Mari, og ønsker deg velkommen til en behagelig time hos meg. Jeg har mange års erfaring innen klipp og farge og elsker yrket mitt! Jeg setter deg og dine ønsker fremst, men gir deg tips og anbefalinger ut i fra hva du passer og kler. Mine egenskaper er nøyaktighet, ærlig og tålmodig. Mote og trender er noe jeg følger nøye med på, og holder meg oppdatert.

Mari driver selvstendig/leier seg inn

Jeg er Maria, og ønsker deg hjertelig velkommen til Time hos meg.

Mine egenskaper er stripeteknikker, klipp og farge. Hos meg vil du føle deg ivaretatt, sett og hørt. Er alltid positiv og smilende.

Mote og trender følger jeg alltid med på.

Maria driver selvstendig/leier seg inn